SENIOR RÅDGIVER

ALEKSANDER SKJOLD

OM ALEKSANDER

Jeg er en positiv og løsningsorientert person med høy arbeidskapasitet. Med kunden og kundens behov i fokus kan du som kunde hos meg og Veno Optimal alltid føle deg trygg på at din bedrifts interesser blir ivaretatt etter best evne.

Min fleksibilitet:
Gjennom de siste årene har det skjedd en stor utvikling innenfor regnskapsverden i form av digitalisering og automatisering. Med et hav av ulike regnskapssystemer og regnskapsløsninger på markedet kan det være vanskelig å finne ut hvilken løsning som er best for din bedrift. Jeg har bred erfaring med slike problemstillinger, og sammen med kunden finner jeg en skreddersydd løsning til et hvert behov. Ved å utnytte dagens digitale løsninger kan du som kunde bruke mindre tid på bilagshåndtering og administrasjon, og heller fokusere på driften av din virksomhet. Ved full utnyttelse av digitale løsninger oppnår man ajourførte reskontroer og regnskap til enhver tid, noe som lar deg som kunde bruke regnskapet til det måleverktøyet som regnskapet kan være.

I små og mellomstore bedrifter kan riktig selskapsstruktur, effektiv administrasjon og god økonomistyring være nøkkelfaktorer til at din bedrift leverer ønskete resultater. Med bred erfaring fra rådgivning innenfor stor sett alle fagfelt innenfor lønn og økonomi, tilbyr jeg profesjonell rådgivning og andre lignende arbeidsoppgaver. Jeg har også jobbet mye med lånesøknader til finansieringsinstitusjoner, samt søknader til offentlige instanser som
Skattefunn og Innovasjon Norge vedrørende ulike støtteordninger.

Bransjer jeg har erfaring med:
Har jobbet med en svært diversifisert kundeportefølje i min karriere, og har erfaring fra et stort spekter av bransjer. Blant annet:
– Konsulent
– Olje- og gass
– Transport
– Bygg og anlegg
– Bilverksted
– Butikker: Grossist, musikk, interiør, bakeri etc.
– Eventbyrå
– Sameier
– Eiendomsselskaper
– Restaurant

Kunnskap om programvare:
– 24 SevenOffice
– Fiken
– Visma Business
– Visma Global
– Visma Lønn
– Tripletex
– Uni Micro

Mer om meg:
Som person er jeg strukturert, positiv og løsningsorientert. Dette er personlige egenskaper som er viktig i en travel arbeidshverdag med variert arbeid og forløpende tidsfrister. Jeg liker også godt å etablere en god kommunikasjon med kunden, noe som jeg ser på som en viktig faktor for at samarbeidet skal bli best mulig.

Arbeidserfaring:
Jeg startet arbeidskarrieren min hos et regnskapskontor rett etter endte studier i 2014. Der jobbet jeg med regnskapsføring, finne optimale regnskapsløsninger for kunder, rådgivning og lønn. Karrieren gikk videre til Veno Optimal AS våren 2019. Her har jeg har fått nye og større utfordringer, spesielt innenfor rådgivning, noe som har styrket min kompetanse på en rekke fagfelt.

Min utdannelse:
I 2014 fullførte jeg min mastergrad i samfunnsøkonomi ved UiB hvor jeg spesialiserte meg i økonomiske og samfunnsøkonomiske utfordringer som små oppstartsselskap møter på. Før dette har jeg fullført en bachelorgrad ved Handelshøyskolen BI Bergen. Utdannelsen min skaper et godt grunnlag til å få en helhetlig forståelse av økonomien i din virksomhet samt alle de eksterne faktorene som påvirker økonomien i din bedrift.
Det fylles forløpende på med faglig påfyll i form av kurs innenfor regnskap og økonomi, for vi blir aldri ferdig utlært.

ARBEIDSOMRÅDER
 • Finansiering
 • Rådgivning
 • Regnskap
 • Controller
 • Avstemming
 • Merverdiavgift
 • Lønn
 • Effektivisering av regnskapsløsninger
 • Årsregnskap
 • Skatteoppgjør og ligningspapirer
 • Konsernregnskap
 • Prosjekt- og avdelingsregnskap